събота, 22 януари 2011 г.

i believe in yesterday;

петък, 21 януари 2011 г.

letter.

Скъпо мое осемнайсетгодишно Аз,
 Първо ти честитя, че най-накрая достигна тази твърде съдбоносна и хубава дата. От кога мърмореше, че искаш да си на 18 и напълно самостоятелна? Е, честито! Как си в момента? Вероятно се напиваш в някое заведение. Не отричай, познаваме се от колко - 18 години? Когато беше ееей такова мъниче и така добре се побираше в ръцете на мама. Сега наистина порасна - нямам предвид само ръста, но и по характер. Надявам се не си се превърнала в нещо ужасно, нали? Трудно може да се предвиди; хората се променят лесно под чуждо влияние, а и често и под собствено. Какво смяташ да правиш сега? Най-накрая ще отидеш да учиш някъде в чужбина, ще се смееш и забавляваш и ще имаш собствено жилище. Напълно самостоятелна
 И вече си минала през мноого неща, нали? Сещаш се - първа целувка, среща, гадже и защо да съм твърде срамежлива - първи път? Първата двойка, първата истинска драма, първата раздяла, първото пътуване на някъде наистина по-далече, първото бягане от вкъщи, просто защото не те разбират. Първото напиване, първия истински купон с дрога и чалга, първата получена истинска валентинка. Хубави и лоши неща. На 18 си, по закон си пълнолетна и зряла, и макар да си изживяла много, имаш ей толкова много неща да правиш. Сега вече си независима и тялом, и духом от когото и да е - live . love. laugh.
 И дано си си останала същата - не си станала някое евтина пластмасова кукла, а си пораснала като интелигентна и чувствителна личност, оформила си характера си точно, както си искала. Защото ако си се превърнала в поредната глупава лигла, е, доста ще ме разочароваш!
 Засега толкова; скоро ще ти пиша пак. Good luck!

Твоето по-мъъничко Аз

събота, 15 януари 2011 г.

2011 promises.

През 2011 ще..


Ще се усмихвам повече.
Ще бъда повече от позитивна.
Ще се опитам да разбера, че живеем само един живот.
Ще се запиша на някакви уроци, колкото да започна нещо ново и вълнуващо.
Ще пътувам повече.
Ще правя мнооого снимки.
Ще пиша писма на приятелите си; нищо, че вече никой не пише писма, за мен е невероятно сладко и романтично и би ми оправило настроението.
Ще се запознавам с много хора.
Ще бъда груба, когато се налага.
Ще си купя голяям календар, на който има поне няколко реда място за бележки и на тях ще пиша дали съм имала хубав ден или не.
Ще съм горда от себе си и няма да се подценявам.

Ще бъда щастлива.

старт;

 Здравейте :) От доста време се каня да си водя блог, тъй като обичам да споделям и всякакви подобни журнали и бла ме радват. И преди съм се пробвала, но съм доста непостоянен човек, признавам.

 Казвам се Мария, но си мразя пълното име, затова предпочитам да ме наричате на галено - Мим. От Пловдив съм. Обожавам да чета, да слушам музика, приятелите ми, ХАРИ ПОТЪР! (♥), Бийтълс <3, Парамор ♥ и сигурно обичам още неща xD

 Не е кой знае колко представителен първи пост, но това е главното за мен всъщност. Смятам да пиша доста и именно чрез другите постове да прецените каква съм и каква не. Надявам се да следите блога ми редовно, обещавам, че ще има за какво.

 И пооосвещавам този тъй велик първи пост на Чоки, която толкова ми мрънка да почвам вече да пиша в блога. Darling, here you go!
woah, започваме!